Ancelotti na Emiratesu gledao "tihu patnju" Adebayora

CARLO ANCELOTTI, Adriano Galliani, David Beckham i Mathieu Flamini činili su Milanovu delegaciju na Emiratesu za vrijeme polufinalnog uzvrata Lige prvaka između Arsenala i Manchester Uniteda (pobjeda "crvenih vragova" 3:1 i plasmana u finale (nakon ukupnih 4:1).

Beckham i Flamini doputovali su u London kako bi dali podršku svojim bivšim suigračima, Englez Unitedu, a Francuz Arsenalu, kojeg je napustio prošloga ljeta otisnuvši se na San Siro.

Motiv odlaska trenera Carla Ancelottija i potpredsjednika kluba Adriana Gallianija bio je, pak, poslovne prirode, a odnosi se na mogući angažman togoanskog napadača londonskih “topnika” Emmanuela Adebayora.

Poznata je uzajamna ljubav Togoanca i talijanskog nogometnog giganta koja nije, kako se očekivalo, prošloga ljeta ovjenčana ugovorom.

Ipak, "veza na daljinu" i dalje je aktualna, pa Adebayor svako malo nagovijesti da bi volio zaigrati za Milan, te da je to ono čemu se nada. Na San Siru nisu ostali imuni na njegovo dodvoravanje, pa se očekuje i sastanak nogometaševih menadžera s vodećim ljudima Milana. 

M.Š./Totalsport
Foto: AFP
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.