Ancelotti Perezu: Kupuj ga, on je novi Modrić

Foto: Profimedia

INTER je pobijedio Atletico Madrid 1:0 u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka na San Siru. Jedini pogodak na utakmici postigao je Marko Arnautović u 79. minuti. Uzvratna utakmica igra se za dva tjedna u Madridu. Inter je cijelu utakmicu bio bolji, stvorio je više prilika i zasluženo slavio.

Utakmicu je pozorno pratio i Carlo Ancelotti, koji, prema pisanju Defense Centrala, već neko vrijeme želi dovesti jednog igrača Intera. Riječ je o Nicolu Barelli, 27-godišnjem centralnom veznjaku za kojeg u Madridu smatraju da bi mogao biti nasljednik Luke Modrića.

Ancelotti je odmah poslao poruku Perezu

Kako navodi isti izvor, upravo je to bila poruka Ancelottija upućena predsjedniku Reala Florentinu Perezu. "Ovaj tip će biti novi Modrić, dovedi ga!" poručio je slavni talijanski trener šefu španjolskog velikana.

Barella ima ugovor s Interom do ljeta 2026. godine, a Transfermarkt ga procjenjuje na 75 milijuna eura. U karijeri je još igrao za Cagliari i Como, a ove sezone ima dva gola i pet asistencija u 23 ligaška nastupa. Za Italiju ima 51 utakmicu, a s njom je 2021. postao prvak Europe.

Podsjetimo, neki insajderi javljaju da će ovo za Modrića biti posljednja sezona u Real Madridu. Svojevremeno je Kraljevski klub doveo sjajne mlade veznjake poput Edouarda Camavinge ili Aureliena Tchouamenija, ali Ancelotti traži one koji su još finiji na lopti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.