Ancelotti podivljao kao nikad jer Modrić nije pucao penal

Screenshot: Twitter

REAL je pobjedom kod Celte 1:0 golom Judea Bellinghama u 81. minuti zadržao savršen učinak i nakon trećeg kola La Lige. No trener Carlo Ancelotti bio je ljut nakon pobjede. Razlog za to je što Luka Modrić nije izveo penal za Real u 68. minuti, nego je to prepustio Rodrygu. Brazilac je izborio kazneni udarac, ali mu ga je sjajno obranio Ivan Villar, koji je prethodno srušio krilnog napadača gostiju.

> KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ KAKO JE RODRYGO PROMAŠIO PENAL

Modrić je inače i treću Realovu utakmicu ove sezone bio rezerva te je u igru ušao pet minuta prije penala umjesto Aureliena Tchouamenija.

"Modrić zna da on mora izvesti penal. Zašto to nije napravio?"

Nakon utakmice Ancelotti je izjavio novinarima: "Hijerarhija izvođača penala se zna. Vinicius je prvi, a Modrić drugi. Kako je Vini ranije izašao ozlijeđen, a Modrić je bio u igri, onda je jedanaesterac morao pucati Luka. On to zna i morao ga je izvesti. Međutim, to je učinio Rodrygo. Ne znam zašto je Modrić to dopustio jer ne samo što zna da je on izvođač nego sam mu čak to prije ovog penala poručio, da on mora pucati. Igrači ne odlučuju tko izvodi penale, nego ja!"

Na ovakvo Ancelottijevo izlaganje reagirali su novinari upitavši ga je li ljut.

"Pričat ćemo o ovome"

"Jesam. Zato što je penal morao pucati Modrić i on to zna, ali ga je ipak izveo Rodrygo. Ponavljam, iako je hijerarhija poznata, a još sam ovaj put preko Valverdea poručio Modriću da on treba izvesti jedanaesterac. Ne znam zašto to nije napravio, ali svakako ćemo pričati o tome idućih dana."

Snimke pokazuju Ancelottija bijesnog kao nikad

Dok Realov trener ne popriča sa svojim zvijezdama o tome zašto ga ignoriraju i ne slušaju, nogometne fanove zabavljaju snimke Carla Ancelottija u stanju u kakvom ga nismo navikli vidjeti. Poznat po odmjernom, gospodskom držanju i nepokazivanju emocija, sada je ponudio stranu koju nismo poznavali.

U priloženim skrinšotovima možete vidjeti kako bijesno urla "Luka! Luka!" prije izvođenja penala tražeći da ga puca Modrić te kako Valverdeu govori da prenese poruku Modriću. No Rodrygo je ignorirao trenera i igrača kojeg zove ocem te pucao penal i promašio. Ancelotti je na to nastavio s tiradom urlajući i vitlajući rukama:

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.