Anelka: Neću se predomisliti, s reprezentacijom je gotovo

CHELSEAJEV napadač Nicolas Anelka izjavio je da sigurno neće promijeniti svoju odluku o završetku karijere u francuskoj nogometnoj reprezentaciji, koju je donio tijekom Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici.

Napadač Chelseaja je, podsjetimo, tijekom poluvremena utakmice Francuska – Meksiko na Mundijalu vrijeđao tadašnjeg izbornika Raymonda Domenecha zbog čega je i dobio izgon iz nacionalne vrste.

U kolovozu je kažnjen sa zabranom igranja na 18 sljedećih reprezentativnih ogleda! No, Anelka je i prije te kazne obavijestio javnost da više ne kani igrati za ''tricolore''. U razgovoru za France Soir podvukao je da se po tom pitanju ništa nije promijenilo.

"I službeno sam se oprostio od reprezentacije. Siguran sam 100% da se neću predomisliti. Nakon onoga što se dogodilo 19. lipnja u Knysni, nema nikakve šanse za moj povratak. Oni koji čitaju novine znaju da sam zatvorio to poglavlje", poručio je 31-godišnji napadač koji je, podsjetimo, nakon izrečene mu suspenzije od 18 utakmica u nacionalnoj momčadi, podrugljivo komentirao rad Francuskog nogometnog saveza, čija mu je Disciplinska komisija odrapila kaznu.

"To je hrpa klaunova, smiješni su. Drastično "kažnjavaju" igrača koji ionako više ne želi igrati za reprezentaciju", tada je govorio. "Oprostio sam se od francuske reprezentacije, ali ću i dalje igrati za "plave". No, samo u Chelseaju", zaključio je Anelka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.