ANKETA Tko je bio najgori kod Hrvatske u prvom poluvremenu?

Foto: EPA

HRVATSKA reprezentacija odigrala je 2:2 s Albanijom u Hamburgu u svojoj drugoj utakmici na Europskom prvenstvu. Momčad izbornika Zlatka Dalića u prvom kolu doživjela je poraz od Španjolske (3:0), a sad je kiksala protiv autsajdera skupine B.

Albanija je povela u 11. minuti golom Qazima Lacija. Dalićevi izabranici okrenuli su u drugom poluvremenu. Andrej Kramarić izjednačio je u 74. minuti, a Klaus Gjasula dvije minute kasnije postigao autogol. Hrvatska je bila blizu pobjede, međutim Albanci su došli do boda pogotkom Gjasule u 95. minuti.

Hrvatskoj u ponedjeljak, 24. lipnja u 21 sat slijedi posljednji susret grupne faze s braniteljem europskog naslova Italijom. U osminu finala proći će po dvije najbolje reprezentacije iz svake skupine, kao i četiri od šest najboljih trećeplasiranih. Hrvatska sada ima jedan bod.

Ocijenite nastupe hrvatskih nogometaša u prvom poluvremenu

Dalićeva početna postava za susret s Albanijom bila je: Dominik Livaković - Josip Juranović, Josip Šutalo, Joško Gvardiol, Ivan Perišić - Luka Modrić, Marcelo Brozović, Mateo Kovačić - Lovro Majer, Bruno Petković, Andrej Kramarić. 

Dakle, Dalić je napravio tri promjene u odnosu na poraz od Španjolske. Juranović je na desnom boku zamijenio Josipa Stanišića. Perišić je u prvih 11 umjesto Marina Pongračića te je zauzeo mjesto na lijevom boku, dok se Gvardiol vratio na stopersku poziciju. Također, Petković je dobio prednost nad Antom Budimirom u vrhu napada.

U nastavku ocijenite nastupe hrvatskih nogometaša i Dalića u prvom poluvremenu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.