HNK Hajduk

ANKETA Tko treba otići iz Hajduka - trener, Stanić i Kepčija, Nadzorni odbor, svi?

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell

HAJDUK je u velikoj krizi. Sinoć je izgubio u Puli od Istre (1:0) i to mu je treći poraz zaredom. Novi predsjednik Lukša Jakobušić nakon utakmice je poručio kako je sreća što navijači zbog tehničkog kvara nisu mogli gledati susret iz Pule. Toliko je Hajduk bio loš...

"Mislio sam da ću imati malo više vremena. Kad započnete na teži način, na kraju sve bude dobro", rekao je Jakobušić, a mnogi su iz tih riječi shvatili da se na Poljudu spremaju promjene.

Prvi bi na udaru mogao biti trener Hari Vukas jer je njegova momčad daleko od vrha, iz posljednjih pet utakmica ima samo tri boda i Hajduk igra očajan nogomet. Otići bi mogao i Mario Stanić koji je u klubu s Ivanom Kepčijom zadužen za sportski segment. Prošle sezone je njihov Hajduk ostao bez drugog mjesta i kvalifikacija Lige prvaka, a ove bi kako je krenuo mogao i bez Europe.

U sljedećem prijelaznom roku sprema se i rekonstrukcija igračkog kadra, vjerojatno pod vodstvom nekog novog trenera. O odlasku Nadzornog odbora zasad nema još govora, predsjednik NO-a Benjamin Perasović i ostali nadzornici su na polovici mandata i nedavno su izabrali novog predsjednika.

 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.