košarka

Arapović: Samo u Hrvatskoj. Split mi je raskinuo ugovor četiri dana nakon potpisa

Foto: Sanjin Strukić / Pixsell

MARKO ARAPOVIĆ ogorčen je nakon što mu je Split raskinuo ugovor potpisan tek četiri dana ranije i nakon samo jedne utakmice.

Nakon poraza u prvom prvenstvenom kolu od Gorice (79:73), Split je iskoristio pravo na raskid ugovora nakon što se uvjerio da Arapović još neko vrijeme neće biti spreman pomoći momčadi na najvišoj razini.

Split je to napravio nakon što se s više liječnika konzultirao o Arapovićevom koljenu. On je zbog njega imao velikih problema te pauzirao dok je igrao za Cedevitu i Galatasaray. 

"To što su napravili nema veze s profesionalnošću i ljudskošću. Došla je do mene informacija da su zvali dosta doktora, pa je vjerojatno neki šarlatan rekao da nešto nije u redu. A ja imam potvrdu najboljih svjetskih doktora da je sve u redu. Ovo nisam nigdje doživio. Odbijao sam pet puta veće ponude. Nažalost, zaboravio sam da je ovo Hrvatska", rekao je Arapović za Dalmatinski portal te dodao: "Nakon što je ugovor raskinut, zvali su me da potpišem novu verziju ugovora, molili me da se vratim."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.