Armada: Protiv pečata na tuđim priopćenjima. On se nosi ponosno na prsima

Foto: Index

RIJEKA je ponovno lider Supersport HNL-a. U utakmici 25. kola na Rujevici domaćini su upisali pobjedu rezultatom 2:0 protiv Varaždina. Strijelci su bili domaći stoperi, Niko Galešić u 79. i Matej Mitrović u 90. minuti. Rijeka sada opet ima bod više od Hajduka te šest bodova i dvije utakmice više od Dinama.

Osim na terenu, bilo je zanimljivo i na tribinama. Cijeli protekli tjedan najviše se govorilo o curenju VAR snimki i bilo je zanimljivo kako će reagirati riječka publika na cijelu situaciju. Navijači Rijeke su u prvom poluvremenu podigli poruku usmjerenu HNS-u uz skandiranje "HNS PED... NOGOMET STE SJEB...". Prvo je to uzvikivala Armada, a potom su joj se pridružile i ostale tribine.

Armada se ne slaže s potezom uprave kluba

Bilo je zanimljivo vidjeti kako će Armada reagirati prema upravi svog kluba na čelu s predsjednikom Damirom Miškovićem. Navijači su smatrali da su oštećeni protiv Dinama u prošloj utakmici, a klub je nakon curenja VAR snimki potpisao zajedničko priopćenje s Dinamom, Slavenom, Varaždinom, Lokomotivom i Goricom u kojem su osudili nezakonito objavljivanje snimaka komunikacije VAR sobe te naglasili da su takve radnje nedopustive, nezakonite i stvaraju neprijateljsko okruženje između sudionika SuperSport HNL-a.

Armada je u drugom poluvremenu podigla vrlo jasnu poruku usmjerenu upravi kluba: "PROTIV PEČATA NA TUĐIM PRIOPĆENJIMA. ON SE NOSI PONOSNO NA PRSIMA!"