Arsenal predstavio prvo ljetno pojačanje: "Teško je gledati ovakav klub izvan Lige prvaka"

Foto: FC Arsenal

ARSENAL je predstavio prvo ljetno pojačanje i prvog igrača koji je doveden otkako je klupu Topnika preuzeo novi trener Unai Emery.

Stephan Lichtsteiner napustio je Juventus nakon sedam godina i bez odštete prešao u Arsenal, a Englezi tvrde da je potpisao na jednu sezonu s opcijom produljenja suradnje.

Nosit će dres s brojem 12.

"Stephan će nam donijeti iskustvo, on je vođa, igrač velike kvalitete i pozitivnog stava. Unaprijedit će nas na i izvan terena", rekao je Arsenalov trener Unai Emery.  
 
Švicarski reprezentativac za Juventus je upisao više od 250 utakmica i niz godina bio nezamjenjiv u prvoj momčadi Stare dame. Ranije je igrao i za Grasshopper, Lille i Lazio.

"Ovo je za mene velik trenutak i veliki izazov. U Arsenal me privukao projekt povratka u Ligu prvaka. Mislim da je teško gledati klub poput Arsenala izvan Lige prvaka. Ovo je velika prilika da vratimo klub na najvišu razinu", rekao je Švicarac nakon predstavljanja u Londonu.

"Emery je kvalitetan trener koji je osvojio mnogo titula, posebno u Europa ligi u kojoj ćemo igrati sljedeće sezone. On je trener koji zna što želi i uz kojega igrači napreduju, čak i stari igrači poput mene", kaže Lichtsteiner.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.