JESE ZABIO NA DEBIJU Arsenal promašivao nemoguće pa izgubio u Stokeu

Foto: Getty Images/Guliver Image

KAD JE zadnji put Arsenal gostovao u Stokeu iznad bet365 Stadiuma vijorio se banner "Wenger - Out Means Out". Arsenal je tu utakmicu dobio 4:1, ali ni to nije pomoglo Wengeru da do kraja sezone na sebe ne navuče bijes većeg dijela Arsenalovih navijača.

Tri mjeseca kasnije Arsenal je u puno drukčijem raspoloženju stigao u Stoke. U sezoni u kojoj ne igra Ligu prvaka puno se očekuje od Wengerove momčadi. No, već u prvom kolu su jedva pobijedili Leicester, pa ako je za suditi po ovoj utakmici sa Stokeom, mogli bi "topnici" i ove sezone imati dosta problema.

Jer nevjerovatno je što je Arsenal sve uspio promašiti u večerašnjoj utakmici, baš kao i na susretu s Leicesterom, ponovno je curilo u njihovoj obrani. Jedan takav kiks fantastično je iskoristio Jese, koji je prije samo tri dana došao na posudbu iz PSG-a i odmah pokazao da će biti veliko pojačanje.

U 47. minuti sjajno je utrčao na asistenciju Berahina i majstorski pogodio suprotni kut za, pokazalo se, konačnih 1:0. Nevjerojatno je što je sve Arsenal promašio u Stokeu. I Lacazette i Iwobi i Oxlade-Chamberlain mogli su sami preokrenuti susret, ali lopta jednostavno nije htjela u gol.

Tako će "topnici" s itekako poljuljanim samopouzdanjem sljedeće nedjelje na teško gostovanje na Anfield. S ovakvom igrom u zadnjoj liniji moglo bi biti "veselo"...

Premiership, 2. kolo:

Stoke City - Arsenal 1:0 (Jese 47')

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.