Arsenal slomio Hull novom "božjom rukom"

Foto: Getty Images / Guliver Image

NAKON dva uzastopna poraza od Watforda i Chelseaja, ovog vikenda Arsenal je uspio prekinuti negativni niz te svladati kod kuće Hull s 2:0 u prvoj utakmici 25. kola Premier lige. Topnici ponovno nisu briljirali, no uspjeli su upisati važnu pobjedu, kojom su se barem privremeno probili na treće mjesto ljestvice.

 
Momčad Arsene Wengera povela je u 34. minuti golom Alexisa Sancheza o kojem će se još pričati. Čileanac je zabio pogodak nakon gužve pred suparničkim vratima, a čini se kako je loptu ugurao u mrežu rukom. Igrači Hulla su prosvjedovali kod suca Marka Clattenburga, no on je pokazao na centar.
 
A, pitanje pobjednika razriješeno je u trećoj minuti sudačke nadoknade novim golom Sancheza, koji je sigurno realizirao kazneni udarac. Jedanaesterac je skrivio Sam Clucas nakon igranja rukom na gol crti, zbog čega je zaradio i crveni karton.
 
Čileanski napadač je s dva nova gola stigao do brojke od 17 pogodaka ove sezone i vodeći je strijelac lige ispred Romela Lukakua (16), Diega Coste (15) i Zlatana Ibrahimovica (15).
Arsenal je sada treći s 50 bodova, koliko ima i Tottenham na drugoj poziciji, dok je u vodstvu Chelsea s 59 bodova.
 
Tottenham večeras gostuje kod Liverpoola, dok će Chelsea u nedjelju gostovati kod Burnleyja.

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.