LIGE PETICE

Arthur: Ronaldo je kur*in sin. Čak mi govori i što da jedem

Foto: Instagram

ARTHUR Melo dao je intervju za Gringolanda podcast u kojem je odgovarao na pitanja o svom odlasku iz Barcelone, novom životu u Torinu i usporedbama Messija i Cristiana Ronalda.

Brazilac je ranije ove godine dogovorio uvjete s Juventusom i odmah zatražio prijevremeni raskid ugovora od Barcelone, a sve to učinio je bez sastanka s čelnicima kluba. Barcelona mu bez sastanka nije htjela dati raskid, ali su kasnije ipak našli rješenje koje je zadovoljilo obje strane.

"Nije bilo lako otići iz Barcelone i samo ući u novi svijet s drugim stilom nogometa. Ne može se čovjek promijeniti preko noći. Sve je drugačije u Torinu. Imao sam sreće da sam došao u okruženje puno sjajnih ljudi i velikih šampiona koje predvodi Pirlo kao trener i nogometna legenda", rekao je Arthur pa dodao:

"Odabrao sam Juventus zbog projekta koji grade i tradicije koju njeguju. Znam da se ovdje uvijek mogu boriti za najveće trofeje. Liga prvaka je veliki cilj, kao što i treba biti u svakom top klubu. Svakog dana ćemo raditi da ostvarimo taj cilj."

Objasnio razliku između Ronalda i Messija

Podsjetimo, Brazilac je otišao u Juventus, a umjesto njega na Camp Nou je stigao Pjanić u neobičnom transferu koji su Barcelona i Juventus odradili kako bi zaobišli financijski fair-play. Tako je Arthur zamijenio Messija za Ronalda.

"Obojica su prvo pobjednici, a onda sve ostalo. Po tome su jednaki. Koncentrirani samo na pobjedu i ništa drugo. Ako zabiju tri gola, odmah razmišljaju kako zabiti i četvrti, kod njih nema gašenja. To je impresivno i motivirajuće jer tjeraju i nas ostale da budemo bolji", rekao je Arthur pa dodao:

"Ronaldo je kurvin sin. Trenira kao životinja, ne zna za odmor i tjera sve druge da rade na sebi. Meni čak govori što da jedem, ništa ne prepušta slučaju. U usporedbi s Messijem, on je puno pristupačniji. Lakše je surađivati s njim."

Standings provided by SofaScore LiveScore