TRANSFERI

As: Barcelona pronašla savršenu zamjenu za Piquea

Foto: EPA

BARCELONA je ponovo kontaktirala Falija Ramadanija, agenta koji zastupa Kalidoua Koulibalyja. Španjolski As piše kako su ga zamolili za strpljenje u vezi s potpisivanjem novog ugovora s Napolijem. Xavi bi navodno vrlo rado u svojoj momčadi vidio 30-godišnjeg senegalskog stopera kojemu trenutni ugovor s talijanskim prvoligašem istječe 2023. godine.

"Barcelona ga smatra idealnim braničem za Xavijevu momčad - kako zbog njegove snage tako i zbog sposobnosti držanja lopte. Također, cijene njegovu brzinu, razumijevanje igre i skok-igru. Vide ga kao savršenu zamjenu za Gerarda Piquea kojemu je, u najboljem slučaju, ostala još jedna sezona", navodi As.

"Razmišljajući o obrambenom tandemu Araujo - Koulibaly mnogi u Barceloni trljaju ruke, dok bi im alternativa bili Eric Garcia i Andreas Christensen. Time bi žrtvovali Samuela Umtitija i Clementa Lengleta", nastavlja španjolski medij.

Napoli ga neće pustiti tek tako

Kao problem u dovođenju Koulibalyja As vidi njegov ugovor i činjenicu da ga Napoli neće pustiti za manje od 40 milijuna eura. Pritom ne prihvaćaju novac i određenog igrača katalonskog kluba kao zamjenu. Barcelona navodno razmišlja i o Alessiju Romagnoliju, braniču Milana čiji ugovor istječe pa bi došao kao slobodan igrač.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.