TRANSFERI

AS: Vrsaljko bi se mogao vratiti u Atletico

Foto: Getty Images / Guliver Image

BUDUĆNOST Šime Vrsaljka u Interu pod velikim je znakom pitanja. Osvajač povijesnog srebra s Hrvatskom na Svjetskom prvenstvu u Rusiji nije se, kako su očekivali na Giuseppe Meazzu, savršeno uklopio u momčad Luciana Spallettija u koju je posljednjeg ljeta stigao na posudbu iz Atletico Madrida za 6,5 milijuna eura.

>>> Talijani tvrde: Vrsaljko napušta Inter i odlazi u drugog talijanskog velikana

Embed from Getty Images

Prema pisanju španjolskog AS-a, hrvatski desni bek mogao bi se na kraju sezone vratiti u Madrid jer Inter nije siguran želi li otkupiti njegov ugovor od španjolskog kluba. Nerazzurri moraju platiti Atleticu dodatnih 17,5 milijuna eura ako žele zadržati 27-godišnjeg Vrsaljka, koji je odigrao tri od posljednjih pet utakmica za milansku ekipu. Nastupio je po 90 minuta protiv Chieva, Empolija i Beneventa, a nije igrao u dvobojima s Napolijem i Sassuolom.

Na Meazzu je doveden da postane konstantni desni bek za sljedećih pet godina. Međutim, odigrao je ukupno 912 minuta do sada, uz dvije asistencije, dok je njegov konkurent Danilo D'Ambrosio na terenu proveo 1603 minute, uz također dvije asistencije i jedan pogodak. 

Sljedećih nekoliko mjeseci, ovisno o njegovim igrama, odlučit će sudbinu bivšeg igrača Dinama. Njega prati i Napoli, koji ga je želio još dok je Vrsaljko bio u Atleticu, ali i prije toga u Sassuolu. 

Embed from Getty Images

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.