Asistencije Ljubičića i Šunjića u Konferencijskoj ligi

Foto: Profimedia

Nogometaši ciparskog Pafosa s uvjerljivih su 4-1 svladali Petrocub na gostovanju u Moldaviji, a Ivan Šunjić je bio asistent za drugi pogodak.

Prethodno je hrvatski veznjak skrivio kazneni udarac iz kojeg je Lungu u 26. minuti svladao Ivicu Ivušića koji je do kraja utakmice ostao prilično nezaposlen i bez ijedne obrane. Joao Correia je u 33. minuti postigao izjednačujući pogodak, a u 37. minuti Šunjić se iskupio asistencijom za drugi gol Pafosa koji je postigao Jaja. Drugim pogotkom Correie (52) i golom Moustaphe Namea (82) ciparska momčad je došla do uvjerljive pobjede.

Austrijski LASK je pred svojim navijačima propustio dva gola prednosti protiv švedskog Djurgardena i odigravši 2-2 osvojio samo bod. Strijelci za austrijsku momčad bili su Valon Berisha (26) i Florian Flecker (50), koji je gol postigao na asistenciju Marina Ljubičića. August Priske (57) i Tokmac Nguen (65) su donijeli bod Šveđanima.

Pobjeda Chelseaja

Borac je u Banjoj Luci odigrao 1-1 protiv Panathinaikosa. Atenjani su poveli golom Anastasiosa Bakasetasa (11), a izjednačio je Đorđe Despotović (50). Dino Skorup je bio u početnoj postavi Borca i igrao do 67. minute, a Niko Datković je ostao na klupi, baš kao i Tin Jedvaj na drugoj strani.

Chelsea je sa 4-2 na Stamford Bridgeu svladao belgijski Gent golovima Renata Veige (12), Pedra Neta (46), Christophera Nkunkua (63) i Kiernana Dewsbury-Halla (70). Strijelci za Gent bili su Tsuyoshi Watanabe (50) i Omri Gandelman (90).

Najveći šok doživio je Kopenhagen koji je pred svojim navijačima poražen sa 1-2 od poljske Jagiellonije. Poveli su Danci u 12. minuti golom Pantelisa Hatzidiakosa. U 51. minuti je izjednačio Afimico Pululu, a pobjedu gostima je u sedmoj minuti sučevog dodatka donio Makedonac Darko Čurlinov.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.