Aston Villa ostala bez Givena na mjesec dana

ISKUSNI, 35-godišnji irski reprezentativni vratar iz Aston Ville Shay Given bit će izvan pogona oko mjesec dana zbog manjeg puknuća u zadnjoj loži na lijevoj nozi.

Tu je ozljedu Given zadobio u subotnjem prvenstvenom domaćem porazu svoje momčadi od Manchester Uniteda 1:0. Umjesto njega, u igru je ušao američki vratar Brad Guzan, koji će braniti i u sljedećem kolu protiv Boltona.

"Razočaravajuće je što smo u ovakvim okolnostima ostali bez Shaya, ali takve stvari se u nogometu događaju. Moramo se nositi s ovom situacijom. Imamo puno povjerenje u Brada Guzana koji, kao što sam rekao i nakon utakmice protiv Manchester Uniteda, može biti ponosan na način na koji je zamijenio Givena",  izjavio je menadžer Aston Ville Alex McLeish.

Malaga bez Baptiste još dva mjeseca

Brazilski 30-godišnji ofenzivni veznjak Malage, Julio Baptista, morat će zbog frakture sezamoidne kosti u desnom stopalu na operaciju u srijedu.

Zbog njezina puknuća robusni je Brazilac izvan travnjaka od prvog listopada. Malaga je u onedjeljak priopćila da će Baptista pauzirati još oko osam tjedana nakon operacije.

Bivši nogometaš Real Madrida, Arsenala i Rome u bogati je klub iz Malage stigao u siječnju ove godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.