sevilla - dinamo 3:1

Asu je golman Seville igrač utakmice. Pogledajte što je branio Dinamu

Foto: Profimedia

SEVILLA je sinoć u prvoj utakmici play-off runde nokaut faze Europa lige pobijedila Dinamo 3:1. Domaćini su poveli u 13. minuti Rakitićevim golom iz penala, a Oršić je u 41. krasnim golom izjednačio na 1:1. No, Sevilla je u zadnje dvije minute prvog poluvremena zabila dva gola preko Ocamposa i Martiala i riješila utakmicu. 

Dinamo se u igru mogao i morao vratiti u 54. minuti, ali je nevjerojatni Yassine Bounou, poznatiji kao Bono, spasio gol Seville s dvije velike obrane. Bočkaj je sjajno ubacio, tri igrača Dinama izbjegla su ofsajd zamku i Lauritsen je bio u čistom ziceru. No, Bono je fantastičnom reakcijom obranio njegov udarac.

Neshvatljiva reakcija Jurića

Lopta se odbila ravno u noge Denija Jurića koji ni sam ne zna što je želio pa je u mrtvoj šansi s dva metra pucao ravno u golmana Seville koji je tako u samo nekoliko sekundi skinuo i drugi zicer Dinamu. Osim toga, Bono je u prvom poluvremenu skinuo strašan udarac Oršića s 25 metara i za sve to ga je As proglasio igračem utakmice.

> KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ FENOMENALNE OBRANE BONA.

"Sevilla je na početku drugog poluvremena izgledala kao da je popila neki otrov u svlačionici. Sigurno bi primila gol za 3:2 i ušla u nervozu da nije bilo nevjerojatnog Bona koji ju je spasio u dva navrata", stoji u tekstu Asa koji je jedino golmanu Seville dao tri "zvjezdice".