Babić je ekspresno izgubio i zaradio više nego ikad u karijeri

Foto: Profimedia

HRVATSKI boksač Alen Babić izgubio je u borbi protiv Britanca Johnnyja Fishera u Londonu. Babiću je to bila 14. borba u profesionalnoj karijeri i tek drugi poraz. Meč je trajao samo 36 sekundi. Britanski borac pogodio je Babića kombinacijom snažnih krošea i aperkata, nakon čega je hrvatski boksač zateturao i pao.

Ustao je, ali nije bio sasvim stabilan na nogama. Sudac je to uočio i prekinuo borbu. Babić je negodovao na tu njegovu odluku, no ona je bila konačna i Fisher je odnio pobjedu. Britanskom boksaču ovo je 12. meč u karijeri i 12. pobjeda. Kako pišu strani mediji, ukupna nagrada koja se dijelila za ovaj meč bila je 350 tisuća dolara. Babić je dobio 210 tisuća, a Fisher 140 tisuća.

Hrvatski boksač je tako za svaku sekundu provedenu u ringu s Fisherom dobio 5800 američkih dolara. Iako je izgubio, Babić je dobio više novca. Tako je navodno unaprijed dogovoreno. Dosad je najveću zaradu Savage dobio iz meča s Lukaszom Rozanskim u travnju prošle godine. Od poljskog je borca također izgubio, i to u dvije minute, a zaradio je tad 195 tisuća dolara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.