Balea pitali je li Modrić bolji od Kroosa, Inieste, De Bruynea... Poslušajte odgovore

Foto: EPA

POD POKROVITELJSTVOM PlayStationa legendarni velški nogometaš Gareth Bale gostovao je u TikTok emisiji u kojoj je govorio o svojoj uspješnoj karijeri. U jednom trenutku birao je najboljeg veznjaka tako da bi mu se predstavila dva imena, a Bale bi birao onoga tko ide u idući krug.

Od samog početka pa do kraja njegov odgovor uvijek je glasio "Modrić". Hrvatskog kapetana izabrao je ispred Scholesa, Silve, De Bruynea, Lamparda, Inieste i svog drugog suigrača Kroosa, jer je, kako je rekao, s Modrićem igrao još dulje. Njih dvojica dijelila su svlačionicu u Tottenhamu, a zatim i u Realu. Zajedno su odigrali 302 utakmice i osvojili pet Liga prvaka.

Podsjetimo, Bale je devet godina bio igrač Real Madrida, s kojim je pet puta osvojio Ligu prvaka. Karijeru je završio nakon Svjetskog prvenstva u Kataru, a u to vrijeme je bio igrač Los Angelesa. Prije Reala igrao je za Southampton i Tottenham, gdje je bio i na posudbi u sezoni 2020./21. 

@futcrunch Is Modric the 🐐? 👀 Thanks @PlayStation for inviting me to the UEFA Champions League Final and find out Bale loves Modric ❤️ #ad #uclfinal #playstationhouse ♬ original sound - futcrunch
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.