Paulinho na treningu ozlijedio Neymara, navijači Barce se naslađuju

Foto: Getty Images/Guliver Image

BRAZIL je među prvima osigurao plasman na Svjetsko prvenstvo u Rusiju, ali posao se mora odraditi do kraja pa su tako pred reprezentacijom još dvije utakmice u kvalifikacijama. Iako se očekivalo da na ovo okupljanje neće doći glavne zvijezde Brazila, zbog osiguranog plasmana u Rusiju ipak su pozvani najbolji igrači koji su jutros odradili i prvi trening.

Pred Brazilcima su utakmice protiv Bolivije i Čilea, a na današnjem treningu, kad su se već igrači spremali za odlazak u svlačionicu, došlo je do duela između igrača Barcelone Paulinha i bivše zvijezde katalonskog kluba Neymara.

Paulinho je oštro startao na nogu najskupljeg nogometaša u povijesti, zvijezda PSG-a ostala je ležati na travnjaku, no ubrzo se Neymar oporavio te je pokušao nastaviti trening, ali liječnički tim Brazila odlučio je kako je najbolje da Neymar napusti trening da se ozljeda ne bi pogoršala.

Kako prenose brazilski mediji, Neymar se naljutio na Paulinha i napao ga je u svlačionici, ali suigrači su ubrzo prekinuli sukob dvojca koji ukupno vrijedi vrtoglavih 260 milijuna eura.

Događaj na treningu Brazila s oduševljenjem su popratili navijači Barcelone koji su na društvenim mrežama podržali Paulinha zbog ovog poteza.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.