Bayern vezao sedmu pobjedu u nizu, Koln posramio fenjeraša

Foto: Getty Images / Guliver Image

AKTUALNI prvak Njemačke Bayern slavio je kod Werdera u Bremenu s 2:1 u 18. kolu Bundeslige, te vezao sedmu pobjedu u nizu. Momčad Carla Ancelottija završila je posao za 16 minuta.

Prvo je u 30. Arjen Robben sjajno pogodio desni kut za vodstvo, a u 46. minuti prvog poluvremena David Alaba iz slobodnog udarca prekrasno zabio za 2:0. Domaćin se vratio preko Maxa Krusea u 53, ali do kraja nije uspio stići do remija. 

Koln je u gostima razbio Darmstadt s 6:1, uz autogol Sulua (32), Osaka (36, 72), Modestea (42), Jojića (85) i Rudnevsa (89), dok je jedini gol za domaću ekipu zabio Sam u 66. iz penala.

Treći poraz u posljednje četiri utakmice doživio je Hamburger, kojeg je svladao Ingolstadt s 3:1, a golove su postigli Gross u 14. i Sutther u 22. te Cohen u 47. iz penala. 

Augsburg je iznenadio Wolfsburg u gostima i pobijedio s 1:2. Unatoč vodstvu domaćina u 4. minuti golom Gomeza, gosti su uspjeli preokrenuti preko Altintopa u 25. te Kohra u 69. minuti.

Na ljestvici Bayern drži prvo mjesto s 45 bodova, iza je s tri boda manje Leipzig, dok je treći Eintracht Nike Kovača s 32. boda.

 

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.