MLS

Beckham pojačanja za svoj američki klub traži u Premiershipu

Foto: EPA

INTER MIAMI, novi nogometni projekt Davida Beckhama, s natjecanjem u američkom MLS-u počet će u ožujku sljedeće godine, a već je dogovorio dolazak dvojice igrača i "vrlo je blizu" angažmanu poznatog trenera, piše BBC.

"Pokušavamo dovesti nekoga tko se može obvezati na ostanak tijekom duljeg razdoblja i ostaviti svoj pečat na našoj momčadi. Dobro je poznat, već je radio kao trener na najvišoj razini i igrao je na najvišoj razini", otkrio je Jorge Mas, jedan od četvorice suvlasnika kluba, među kojima je i Beckham, u razgovoru za BBC.

Dodao je i da će se prvi trener Intera iz Miamija uklopiti u željeni napadački stil igre.

Potpisali s dvojicom 19-godišnjih Argentinaca

Inter je zasad potpisao ugovore s dvojicom 19-godišnjih Argentinaca - napadačem Julianom Carranzom iz Banfielda i veznjakom Matiasom Pellegrinijem iz Estudiantesa.

S klubom iz Miamija dosad su se kroz medije povezivali iskusni premierligaški braniči Gary Cahill, koji je sedam godina igrao za Chelsea, te Ekvadorac Antonio Valencia, koji je deset godina nosio dres Manchester Uniteda.

Dva nova kluba, ima mjesta za još četiri

Klub želi u momčadi napraviti spoj mladosti i iskustva, a iskustvo će tražiti na tržištu koje Beckham jako dobro poznaje - u Premier ligi.

"Puno smo uložili u mlade igrače koje ćemo spojiti s igračima koji su igrali u Europi i vrlo su poznati. Gledamo i neke engleske igrače, razgovarali smo s nekima i očekujemo da će se u Inter Miamiju osjetiti englesko prisustvo", rekao je Mas.

Inter Miami i Nashville SC iduće sezone postat će 25. i 26. klub u MLS-u, a cilj Amerikanaca je s vremenom zaokružiti broj klubova na 30.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.