FINALE ABA LIGE

Bek Budućnosti: Znamo da će nas vrijeđati i pljuvati u Beogradu

Foto: ABA liga

SUTRA se u Beogradu igra odlučujuća peta utakmica za naslov prvaka regionalne ABA lige u kojoj će Crvena zvezda dočekati Budućnost.

Nakon što je srpski klub u prve dvije utakmice uvjerljivo stigao do dvije pobjede i očekivalo se odrađivanje posla u Podgorici, ekipa Jasmine Repeše u Morači je pokazala puno bolju košarku te uspjela izjednačiti finalnu seriju na 2:2.

Nažalost, u ovom finalu više se priča o događanjima na tribinama nego na terenu. U Beogradu i Podgorici navijači oba kluba pokazali su vrlo ružno ponašanje vrijeđajući i omalovažavajući goste na parketu svime od povika s tribina do pljuvanja protivničkih igrača.

O tome je pričao i bek Budućnosti Edwin Jackson, koji očekuje novo vrijeđanje i pljuvanje s beogradskih tribina.

"Igrao sam u velikim dvoranama, pred puno ljudi, ali nekada stvari odu izvan sporta. Nitko ne voli biti ispljuvan, pogotovo kada ne može odgovoriti. To je bilo kukavički, da me netko od njih vidi na ulici, zna da to ne smije napraviti. Takva nas klima sutra očekuje u Beogradu, znate da će vas navijači vrijeđati i pljuvati, ali ako pobijedite, to trijumf čini puno slađim", rekao je Jackson za crnogorske medije pa sutrašnji susret najavio iz košarkaškog kuta

"Ostavit ćemo srce na parketu. Nemamo prednost domaćeg terena, ali peta utakmica sutra će biti posebna za sve nas. Bit će teško, publika će učiniti sve da oni slave, ali to su trenuci za koje se živi. Sretni smo što smo izborili taj susret, nismo željeli izgubiti na našem terenu", rekao je francuski bek.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.