Belgija slavila preokretom, remi Srbije i Rusije

Foto: Getty Images / Guliver Image

BELGIJA je pobijedila Norvešku s 3:2 u pripremnoj utakmici za Europsko prvenstvo, koje će se od 10. lipnja do 10. srpnja održati u Francuskoj.

Momčad Marca Wilmotsa povela je u 9. minuti golom Romelua Lukakua s ruba šesnaesterca. Međutim, gosti su uspjeli preokrenuti u Bruxellesu preko prekrasnog gola Joshue Kinga u 21. s lijeve strane, te projektila Vetona Berishe u 48. minuti. Skandinavci su vodili sve do 70, a nakon toga su za samo tri minute kapetan Eden Hazard glavom i Laurent Ciman poslije kornera potpisali pobjedu vlastite momčadi.

Zanimljivo, Norveška nikad nije slavila protiv Belgije, koja je pobijedila šest puta, uz tri remija. Belgija će igrati na Euru u skupini E, s Italijom, Švedskom i Republikom Irskom.

Remi Srbije i Rusije u Monacu

Poput prijateljskog susreta 15. studenog 2013. u Dubaiju, gdje bilo 1:1, reprezentacije Srbije i Rusije ponovno su remizirali, ovog puta u Monacu s 1:1. Na golove se čekalo do 85. minute, kada Rusi poveli pogotkom Artema Dzyube nakon asistencije Aleksandra Kokorina, ali je momčad Slavoljuba Muslina uspjela poravnati tri minute kasnije jer je zabio Aleksandar Mitrović poslije proigravanja Dušana Tadića.  

Rusija će u Francuskoj igrati u skupini B protiv Engleske, Walesa i Slovačke.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.