TRANSFERI

Belgijci: Bivši hajdukovac je prekrižen, Brugge dovodi golmana Liverpoola

Foto: EPA

SIMON MIGNOLET napustio je Liverpool, a karijeru će nastaviti u rodnoj Belgiji kao igrač Club Bruggea. Mignolet je dijete St. Truidena za koji je nastupao od 2005. do 2010. godine kada je u transferu vrijednom 2,5 milijuna eura prešao u engleski Sunderland.

Nakon tri godine kupio ga je Liverpool za 10,6 milijuna eura i odmah po dolasku preuzeo je jedinicu. Sada ga čekaju novi izazovi u Bruggeu. Njegov novi klub na poziciji vratara ima Amerikanca mađarskih korijena Ethana Horvatha i bivšeg hajdukovca Karla Leticu.

Letica je u Belgiju stigao u ljeto 2018. s ciljem da iz Bruggea ostvari transfer u neku od liga Petice, ali nakon dobrog početka došli su kiksevi koji su ga zacementirali na klupu, a sada je tek treća opcija pa je izvjesno kako će morati napustiti klub. 

Službena potvrda transfera od strane oba kluba očekuje se danas, a nakon toga vrlo brzo možemo očekivati i reakciju agenata hrvatskog igrača koji će mu vjerojatno potražiti novi angažman kako bi dobio minute koje su mu potrebne za razvoj. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.