Bendtner: Izgubio sam šest milijuna eura na pokeru, ali nisam kockar. Pomoglo mi je

Foto: Getty Images/Guliver Image

NICKLAS BENDTNER trebao je biti nova velika Arsenalova zvijezda.

U London je stigao u ljeto 2004. godine kao najveća nada danskog nogometa, a za prvu Arsenalovu momčad debitirao je već sa 17 godina. U 171 nastupu zabio je 47 golova uz 22 asistencije, ali je puno poznatiji bio po životu izvan terena nego na njemu.

Istina, bilo je "zvjezdanih" trenutaka i na travnjaku kao, recimo, 2008. godine kad se na utakmici potukao sa suigračem Emmanuelom Adebayorom. No, Danac je uglavnom briljirao u londonskim noćnim klubovima i ostao je zapamćen kao jedan od najzanimljivijih likova u novijoj Arsenalovoj povijesti.

Nakon Arsenala je otišao u Wolfsburg, pa u Nottingham Forest i Rosenborg, da bi u mu u siječnju ove godine istekao ugovor s Kopenhagenom te je slobodan igrač. Trenutačno se bavi sudjelovanjem u jednom danskom reality showu. U njemu je otkrio što je radio kao klinac u Londonu.

"Izgubio sam puno novca na pokeru, strašno puno novca. Ne mogu procijeniti koliko, ali najmanje šest milijuna eura. No, nikad nisam razvio ovisnost i znao sam se kontrolirati, iako je bilo noći u kojima bi puno toga pošlo po zlu pa sam puno i gubio. No, to mi je pomoglo jer sam puno naučio iz tih iskustava. Danas kockam za puno manje novca, možda petnaest eura", rekao je "lord" Bendtner, kako su mu tepali Arsenalovi navijači.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.