Berbatov o zvijezdi od 95 mil. eura: Kad pomisliš da si Ronaldinho ili Zidane...

Foto: EPA

DIMITAR BERBATOV (42), jedan od najboljih bugarskih nogometaša svih vremena i nekadašnji napadač Bayera, Tottenhama, Manchester Uniteda i mnogih drugih, komentirao je Antonyjevu (23) sezonu. Krilni napadač u 11 nastupa nije postigao pogodak niti je asistirao te još uvijek nije opravdao očekivanja koja je United imao kada ga je u ljeto 2022. za 95 milijuna eura doveo iz Ajaxa. Osim toga, bivša djevojka optužila ga je za nasilje, što još nije dokazano.

"Antony se sviđa trenera Eriku ten Hagu. Svi to znaju jer su njih dvojica surađivali u Ajaxu. Razumijem da ima poseban odnos s njim, kao što svaki trener ima s nekim igračem. Ten Hag vjeruje Antonyju, koji mora biti svjestan da mora opravdati povjerenje svaki put kada stupi na teren.

No, Antonyju zasad ne ide. Moj savjet je da igra jednostavno i prestane komplicirati. Kada pomisliš da si Ronaldinho ili Zinedine Zidane, imat ćeš još više problema", rekao je Berbatov, a prenosi Mirror.

Berbatov Antonyju: Prestani raditi gluposti

"Prestani raditi gluposti poput trikova koji nisu presudni za momčad. Brz si, iskoristi to kako bi se ubacio iza obrane, primio loptu i počeo upisivati asistencije i golove. To je tako jednostavno. Mora biti discipliniran i koncentriran, što je preteško.

Doduše, ne bih se čudio da Antony ne zaigra u idućoj utakmici jer su svi vidjeli da nije bio na razini protiv Fulhama. Vidjet ćemo što će Ten Hag napraviti. Antony je talentiran, ali ne smije komplicirati. Kada ponovno izgradiš samopouzdanje, tada možeš početi komplicirati i izvoditi trikove", poručio je Berbatov, koji je u karijeri upisao 149 nastupa, 56 golova i 27 asistencija za United.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.