BEŠIKTAŠ SLAVI VIDU Prvijencem pokrenuo preokret u velikom derbiju

Foto: Bešiktaš

NAKON crvenog kartona u teškom porazu protiv Bayerna (5:0), Domagoj Vida doživio je prve velike kritike od kada je postao igrač Bešiktaša. Međutim, hrvatski branič odgovorio je na njih prvim golom za turskog velikana i to u velikom istanbulskom derbiju protiv Fenerbahčea, koji je srušila njegova momčad s 3:1. 

Gosti su poveli u 8. preko Fernandaoa, a u 49. je Vida izjednačio. Gonul je ubacio s desne strane, a reprezentativac Hrvatske s 20 metara utrčao na 10 metara i glavom zakucao loptu u mrežu za 1:1 i oduševljenje navijača na tribinama.

Nakon njegovog pogotka Bešiktaš je krenuo naprijed, a Ricardo Quaresma u 77. izveo pravu majstoriju za 2:1. Alvaro Negredo pronašao je Portugalca na desnoj strani, a on svojom poznatom trivelom majstorski pogodio gornji suprotni kut za preokret i ekstazu na stadionu. 

No, to nije bilo sve od Quresme, koji je u 94. s lijeve strane zakucao loptu pod prečku i osigurao pobjedu Bešiktaša 3:1.

Time se Bešiktaš izjednačio na trećem mjestu s Fenerom nakon 23. kola turskog prvenstva. Dva boda više ima Bašakšehir (ima meč manje), a trenutačni lider Galatasaraj ima tri boda prednosti. 

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.