BEZ ODŠTETA Hajduk ostaje bez vratara i stopera

Foto: Getty Images
 
HAJDUKOV sportski direktor Mario Branco potvrdio je kako vratar Ivo Grbić (22) i centralni branič Petar Bosančić (21) koncem tekuće sezone bez odštete napuštaju splitski klub jer su odbili produljenja tekućih ugovora koji su pravovaljani zaključno s 30. lipnja. 
 
"Radi se o dvojici mladih igrača čije smo vrijednosti i potencijal prepoznali i s kojima smo htjeli produžiti ugovore. Obojici smo ponudili još kvalitetnije uvjete. Kada je Ivo Grbić u pitanju, nismo mu mogli jamčiti nastupe koji su bili njegov izričiti zahtjev. Kod Petra Bosančića situacija je drugačija. Dogovorili smo sve uvjete i pristao je na njih. Kada je trebao potpisati, predomislio se. Žao mi je što se stvar tako razvila, ali pravo igrača i njihovih menadžera je da donose odluke za koje vjeruju da su najbolje za njih. Hajduk će do kraja ugovora prema njima izvršavati sve obveze, a oni jednako tako trebaju izvršavati svoje prema Hajduku", obznanio je Mario Branco za službenu klupsku mrežnu stranicu. 
 
Spekulira se kako su i Ivo Grbić i Petar Bosančić nezadovoljni pruženim prigodama. Štoviše, nagađa se kako su pesimistični glede svojih budućnosti. 
 
Ivo Grbić trenutačno je hijerarhijski, iza Karla Letice i Dantea Stipice, treći golman splitskog kluba. U tekućoj sezoni nije ubilježio nijedan nastup. Nastupao je tek za Hajduk II u 18 službenih drugoligaških utakmica. Prema Transfermarktu, vrijedan je 200 tisuća eura. 
 
Petar Bosančić nominalno je tek peti ili šesti stoper. U aktualnoj je prvenstvenoj kampanji upisao tek tri ligaška nastupa, odnosno na travnjaku je sveukupno proveo 39 minuta (Rudeš, Cibalia, Rijeka). Tržišna cijena procijenjena mu je na 100 tisuća eura. 
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.