Bielecki nakon operacije oka: Napravit ću sve da se vratim na parket

NAKON što je ostao bez oka u duelu s Josipom Valčićem, poljski rukometaš Karol Bielecki ostaje ustrajan u nastavku karijere.

U prijateljskom susretu između rukometnih reprezentacija Hrvatske i Poljske Josip Valčić nehotice je ozlijedio oko Karolu Bieleckom kojem su liječnici nakon dvije operacije potvrdili kako vid na desno oko nikada neće vratiti. Iako se najprije pomirio sa završetkom karijere i rekao kako će nastaviti život izvan rukometa, Bielecki se ubrzo predomislio i najavio kako će dati sve od sebe da se vrati na parkete.

"Bio je to strašan šok jer u 11 godina karijere nisam imao ozbiljniju ozljedu. Napravit ću sve da se vratim na parket. Znam da imam šansu i zato ću je iskoristiti", kazao je Bielecki poljskim medijima.

"Kada sam u bolnici čuo što mi je s okom, zamalo sam se onesvijestio", ispričao je Bielecki.

Njegov klub Rhein Neckar Loewen čvrsto stoji iza svog igrača i njegove odluke: "Pomoći ćemo mu kako god možemo. Čeka ga težak put i najveći izazov u životu, ali znamo da je veliki borac". S klubom je Poljak potpisao novi petogodišnji ugovor samo tjedan dana prije nesreće.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.