Liga nacija

BiH već godinu dana nikoga nije uspjela pobijediti

Foto: EPA

NOGOMETNA reprezentacija Bosne i Hercegovine već točno godinu dana ne zna za pobjedu. Posljednju je upisala 18. studenog 2019. godine u Vaduzu protiv Lihtenštajna, kada je slavila rezultatom 0:3.

Bilo je to u sklopu 10. kola kvalifikacija za Europsko prvenstvo. I tada je BiH imala problema jer je slabašnog protivnika uspjela slomiti tek u drugom dijelu s dva gola Hodžića i jednim Ćivića.

Najveće razočaranje bio je poraz od Sj. Irske u dodatnim kvalifikacijama za Euro

Od tada je momčad Dušana Bajevića u reprezentativnom nogometu nizala samo neuspjehe. U rujnu je BiH u Ligi nacija remizirala protiv Italije i upisala poraz od Poljske, a najveće razočaranje bio je poraz nakon izvođenja jedanaesteraca od Sjeverne Irske u dodatnim kvalifikacijama za Euro.

Od tada je BiH u Ligi nacija remizirala s Nizozemskom u Zenici i upisala poraze od Poljske i Nizozemske u Amsterdamu. Prije toga je stigao poraz u prijateljskom susretu s Iranom.

BiH želi prekinuti crni niz danas protiv Italije

Ako se pogleda situacija unazad dvije godine, BiH je u 17 utakmica uspjela pobijediti samo spomenuti Lihtenštajn dva puta i jednom Armeniju te Finsku.

Po prekid crnog niza BiH ide danas u posljednjem kolu Lige nacija protiv Italije u Sarajevu.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.