Bijes u Realu nakon poraza: Sramota, katastrofa i užas

Foto: Profimedia

REAL MADRID nije se uspio plasirati u četvrtfinale Kupa kralja, natjecanja u kojem je branio prošlosezonski trofej. Bolji od Luke Modrića i njegovih suigrača bili su nogometaši Atletico Madrida koji su slavili u produžetku utakmice s 4:2 te se kao posljednji plasirali među zadnjih osam.

Realova službena televizijska postaja (RMTV) žestoko je kritizirala sudačke odluke Guillerma Cuadre Fernandeza tijekom prijenosa i nakon utakmice. Komentatorima i gostima smetao je sudački kriterij, odnosno mislili su da su Atleticovi igrači u više navrata zaslužili javnu opomenu koja je izostajala.

Novinar: De Paulu je oprošten crveni karton

"Ono što se vidjelo u prvom dijelu utakmice bio je pristran način suđenja", a nakon susreta čuli su se komentari "bila je ovo stupica". Zazivala se i Superliga. Navodili su se prekršaji koje je Rodrigo de Paul napravio na Brahimu i Viniciusu, govorilo se da je to "neprihvatljivo" i isticalo da uopće nisu prikazivane ponovljene snimke tih spornih situacija.

"Nedopustivo je legalizirati lov igrača Atletica na igrače Reala", napomenuo je novinar Jesus Alcaide.  "Ovo je bila sramota, katastrofa i užasna stvar. De Paulu je oprošten crveni karton", dodao je i istaknuo da je sudac Cuadra Fernandez za Atletico isto što i Carlos Clos Gomez za Barcelonu. "S Closom Gomezom Barcelona nikad nije izgubila. Ovo je bilo očekivano, vidjeli smo niz pristranih odluka", rekao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.