TRANSFERI

Bild: Braco u Parizu na tajnom sastanku, dovodi Kovaču misteriozno pojačanje

Foto: EPA

HASAN SALIHAMIDŽIĆ jučer je nakratko otputovao u Pariz na tajni sastanak vezan za dovođenje novog igrača u Bayern, javio je Bild.

Potpuno je nepoznato o kojem se transferu radi, Bild piše da je sastanak možda vezan za dovođenje Marca Roce iz Espanyola, možda za Calluma Hudson-Odoija iz Chelseaja, ali da ga je i možda održao s predstavnicima PSG-a.

Navijači bavarskog diva ponadali su se da je njihov sportski direktor otišao po Neymara, ali iako šanse za to nisu ravne nuli, sigurno nisu ni puno veće. Niti je Bayern sklon pretjerano skupim kupnjama, kakva bi Neymar bio, niti bi Brazilac bio oduševljen karijeru nastaviti u klubu sličnog profila PSG-ovom, koji dominira u domaćim natjecanjima, a na europskoj sceni ne može do trofeja.

Zato drugi njemački mediji spekuliraju koje bi to novo ime Niko Kovač mogao dobiti u svojoj momčadi, a spominju se Julian Draxler iz PSG-a i Nicolas Pepe iz Lillea te neki misteriozni tinejdžer.

Bild napominje da cilj sastanka nije bila prodaja, nego kupnja, a održan je na posebnom poslovnom aerodromu Paris-Le Bourget kako bi se izbjegla medijska pompa jer tamo igrači doslovno mogu sletjeti, održati sastanak i ući u avion za povratak kući bez da ih itko primijeti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.