Bild "prodao" Grafitea i Misimovića, iz Wolfsburga demantirali

NJEMAČKI dnevnik Bild u utorak je objavio da će Wolfsburg, još uvijek aktualni prvak nogometne Bundeslige, u sljedeću sezonu krenuti s novim trenerom Gerardom Houllierom, ali i bez Brazilca Grafitea.

Za 10 milijuna eura, navedeno je, sportski direktor kluba Dieter Hoeneß pustit će najboljeg strijelca Bundeslige prošle sezone, jer Grafite nije u planu novog trenera iako ugovor ima do ljeta 2012. godine.

Ugovor godinu dana dulji ima i Zvjezdan Misimović. Bild je saznao da Houllier kani igrati u sustavu 4-3-3, bez playmakera u veznom redu, što na izlazna vrata također tjera i bosanskohercegovačkog reprezentativca.

Iz kluba su kasnije demantirali nagađanja, ne u vezi s Houllierom, već odlaskom dvojice ponajboljih klupskih igrača:

"Tek kad novi trener počne sa svojim radom, vodstvo kluba u dogovoru s njim rješavat će igrački kadar. Kako dolaske, tako i odlaske", rekao je glasnogovornik kluba Gerd Voss.

Bild je naveo da će 62-godišnjemu francuskom treneru na klupi asistirati njegov nekadašnji igrač u Liverpoolu, 37-godišnji Markus Babbel. Bivši trener Stuttgarta potvrdio je da pregovora o tome s klubom iz Wolfsburga.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.