Bilić konačno dovodi napadača: Drugoligaš prihvatio West Hamovo bogatstvo za golgetera

Foto: Guliver Image/Getty Images

IMPRESIVNA zbirka odbijenica uglednih napadača te očajne predstave ljetos pozajmljenih Simonea Zaze i Jonathana Callerija, tjeraju Hammerse da se bace na ne tako prestižne adrese u potrazi za rješenjem problema jalovosti i konačnog bijega s dna.

Ali i na tim destinacijama znaju da je Bilić očajan u potrazi za napadačem i da zimski prijelazni rok završava jako brzo, pa svjesni da drže nož s prave strane, traže i dobivaju iznos kojeg njihov igrač nije vrijedan. I to nakon što su posljednjih tjedan dana odbili čak tri ponude West Hama, posljednju tešku 12.5 milijuna funti. 
 
Scott Hogan, 24-godišnji golgeter osrednjeg engleskog drugoligaša Brentforda, koji je ove sezone u 25 nastupa postigao 14 golova, gotovo polovicu zgoditaka njegove momčadi u Championshipu, prema pisanju engleskih medija postaje novi napadač West Hama nakon što su klubovi dogovorili odštetu od 15 milijuna funti, što je oko 17 milijuna eura.
 
Basnoslovan iznos za igrača koji je bljesnuo ove sezone u drugoj engleskoj ligi, ali prije toga je igrao za niželigaše Hyde, Halifax i Rochdale, odakle je u ljeto 2014. došao u Brentford uz odštetu od 700 tisuća funti.

Prije dva dana, Brentford je odbio spomenutu ponudu West Hama tešku 12.5 milijuna funti i ponovio da je odštetni zahtjev za njega 15 milijuna funti. Odmah na početku nove godine West Ham se neslužbeno raspitivao za Hogana, nakon čega je prošlog tjedna ponudio 9 milijuna funti, što je odbijeno, kao i 10 milijune funti, koliko je ponuđeno u petak. 
 
Watford i Newcastle također su zainteresirani za Hogana, ali prvi nisu željeli ići na više od ponuđenih 8 milijuna funti, dok je druge iz utrke izbacilo to što je napadač poručio kako će ići samo u klub iz Premier League. 
 
Hogan je izostavljen iz momčadi Brentforda koja je u subotu razbila niželigaša Eastleigha 5:1 u FA Kupu i tako izborila meč s premierligaškim liderom Chelseajem.
 
Čini se da će Hogan umjesto toga ipak igrati za West Ham protiv Crystal Palacea. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.