CHAMPIONSHIP

"Bilić mi je nekad kuhao kavu, a danas ju ja kuham njemu"

Foto: EPA

JULIAN Dicks postao je novo pojačanje Slavena Bilića u West Bromwichu gdje je preuzeo ulogu njegovog pomoćnika. Zajedno su igrali u West Hamu, a bivši engleski branič bio mu je pomoćnik i dok je Bilić radio u West Hamu. 

"Nije mi morao prodavati priču. West Bromwich je fantastičan klub sa sjajnim navijačima. Došao sam ovdje s West Hamom kada je Slav bio njihov menadžer i navijači su bili fantastični. Poznajem Slava dugo, dugo vremena. Dijelili smo sobu na gostovanjima i tada mi je kuhao kavu. Danas ju ja kuham njemu. Imamo sjajan odnos i ostali smo u kontaktu", rekao je Dicks za službenu stranicu West Broma i dodao: 

"On je taktički jako pronicljiv, a kada smo radili zajedno u West Hamu imao je jako smirujući utjecaj. Ponekad mislim da sam ja menadžer da bih malo napao igrače. Ponekad im to treba, naravno, ali ne treba im to stalno i Slaven je bio jako miran. Prije sam znao malo nagaziti igrače, ali puno sam toga pokupio od Slava". 

Podsjetimo, hrvatski trener sredinom 2017. godine dobio je otkaz u West Hamu, a nakon toga kratko je vodio saudijski Ittihad, da bi se sada vratio na Otok. Klub je po Bilićevu dolasku na Twitteru čak i promijenio ime u West Bromić Albion kako bi odao počast novom šefu struke.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.