Bio je u Disneylandu. Onda je dobio poziv da hitno dođe na Euro

Foto: Profimedia

BAJKOVITA priča Eura dolazi iz reprezentacije Nizozemske. Ali, nju je uzrokovala drama. Naime, ozljede su poharale reprezentaciju Ronalda Koemana pa je on prisiljen u zadnji tren zvati zamjene koje su već na odmoru. Nakon što je umjesto Frenkieja de Jonga pozvao Iana Maatsena, ozlijedio se i Brian Brobbey.

Zato je Koeman samo četiri dana prije prve utakmice na Euru, protiv Poljske u nedjelju, pozvao Joshuu Zirkzeea. Sjajni i mladi (23) napadač senzacije Bologne očekivao se na popisu za Euro nakon što je s 12 golova i 7 asistencija, i to većinom protiv najjačih klubova, momčad odveo u Ligu prvaka i došao na prag transfera u Milan. 

Zbog toga ga agent Kia Joorabchian stalno zove i dok je Zirkzee na uživanciji u Disneylandu. Tako je od njega tamo dobio jedan u nizu poziva. Bio je uvjeren da je i ovaj zbog pregovora oko transfera, ali onda je ostao u šoku. Dobio je obavijest da se hitno zaputi prema Njemačkoj. Tako neočekivano konkurira za mečeve s Poljskom, Austrijom i Francuskom, a debi za seniorsku reprezentaciju mu se smiješi na velikom natjecanju.


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.