Bišćan više nije trener Olimpije: "Igor je ispunio sve ciljeve, ali..."

NK Olimpija Ljubljana

IGOR BIŠĆAN nije više trener Olimpije. Hrvatski trener je s klubom iz Ljubljane ove sezone osvojio duplu krunu, ali je dobio otkaz jer predsjednik Milan Mandarić nije bio zadovoljan njegovim radom unatoč povijesnom uspjehu.

"Predsjednik NK Olimpije i trener Igor Bišćan su se u posljednjih nekoliko dana susreli i razgovarali o suradnji. Tijekom razgovora su se složili kako su događaji od prošle sezone pokazali da suradnja, koja bi bila od zajedničkog interesa, više nije moguća", priopćila je Olimpija. 

Nakon svega se oglasio i sam Bišćan, koji je zahvalio svima u klubu.

"Želim zahvaliti predsjedniku na povjerenju. Također želim zahvaliti zaposlenicima i svima ostalima koji su pridonijeli u našoj povijesnoj sezoni. Hvala navijačima na velikoj potpori i mojim najbližim suradnicima na maksimalnoj pomoći. Također želim zahvaliti i igračima koji su najzaslužniji za naš uspjeh", poručio je Bišćan.

Prethodnih dana je Igor razgovarao s Mandarićem, ali do nastavka suradnje nije došlo.

"Takva odluka nikad nije laka, ali stojim iza nje u svakom slučaju i vjerujem da je donesena u interesu NK Olimpije. Želio bih naglasiti da je Igor Bišćan u potpunosti ispunio zadane ciljeve. Želim mu puno uspjeha i sreće u budućoj karijeri", poručio je prvi čovjek kluba.

Bišćanov nasljednik bit će bivši izbornik Slovenije Slaviša Stojanović. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.