NBA

Bivša zvijezda Celticsa u Lakersima? James i Westbrook odradili su trening s njim

Foto: EPA

NAKON što su Russell Westbrook, Malik Monk, Kent Bazemore, Trevor Ariza, Wayne Ellington, Carmelo Anthony, Kendrick Nunn i Dwight Howard stigli u Los Angeles Lakerse, slavna franšiza koju predvode LeBron James i Anthony Davis nastavlja s potragom za igračima koji će popuniti roster.

Među takvima se ističe Isaiah Thomas.

Bivša zvijezda Boston Celticsa, dvostruki All-Star igrač koji je u sezoni 2016./17. bio na prosjecima od 28.9 poena i 5.9 asistencija, s Jamesom i Westbrookom je odradio zajednički trening u pokušaju da se vrati na NBA parkete i popuni još jedno mjesto u rosteru Lakersa. Tvrdi da je ozljeda kuka zbog koje je već godinama ispod razine kojom je oduševljavao u Celticsima iza njega i da je u potpunosti zdrav. U prošloj sezoni je bio tek na 10-dnevnom ugovoru s New Orleans Pelicansima.

Na parkete NBA lige bi se mogao vratiti i Darren Collison uspije li nagovoriti Lakerse da mu daju ugovor. Posljednju utakmicu ondje odigrao je u sezoni 2018./19., ostvarujući prosjeke od 11.2 poena i šest asistencija.

Treća opcija koju Lakersi isprobavaju je Mike James, igrač kojem je prva profesionalna stanica nakon odlaska sa sveučilišta bio KK Zagreb i koji je igrao za niz najjačih europskih klubova. Prošlu sezonu nakratko je bio u Brooklyn Netsima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.