Superliga

Bivši arsenalovac: Nogomet je umro. Neću ga više ni gledati

Foto: EPA

MEĐU milijunima onih koji su svoje nezadovoljstvo formiranjem Superlige podijelili na društvenim mrežama je i Bacary Sagna.

Francuz koji je nosio dres Arsenala i Manchester Cityja razočaran je odlukom 12 europskih velikana da formiraju zatvorenu ligu iz koje neće biti ispadanja. Uz Arsenal i City u toj ligi su Real, Barcelona, Atletico, Milan, Inter, Juventus, Manchester United, Chelsea, Liverpool i Tottenham.

"Okeeeej... Mislim da ću prestati gledati nogomet jer to više nije sport kakav ja poznajem", poručio je Sagna, koji je prošle godine završio karijeru, a u Premierligi je igrao od 2007. do 2017. godine.

Ranije je Gary Neville, legendarni nogometaš Manchester Uniteda, stvaranje Superlige nazvao sramotnim.

"Ovo je sramotno. Navijač sam Uniteda 40 godina, ali zgrožen sam. Gadi mi se odluka Uniteda i Liverpoola. Taj Liverpool je klub naroda, klub navijača... United su stvorili radnici, a sada taj klub želi otići u ligu u kojoj ne može ispasti. To je potpuno sramotno. Ovo je kriminal. Ovo je kazneno djelo protiv nogometnih zaljubljenika. Dajte titulu Burnleyju, ostavite Fulham u ligi, a izbacite United, Liverpool i Arsenal. Budite pošteni", rekao je Neville u emotivnom obraćanju Britancima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.