LIGE PETICE

Bivši as Bayerna: Igrao sam s puno crnaca, ali penis Renata Sanchesa...

Screenshot: Youtube

JAVI MARTINEZ je 2012. ušao u povijest Bayerna a da nije odigrao utakmicu za taj klub. Tada je njemački velikan za njega Athletic Bilbau platio odštetu od 40 milijuna eura, u to vrijeme najskuplji transfer u povijesti Bundeslige. U sljedećih devet godina Bask je u Bavarskoj osvojio devet njemačkih i dva europska naslova te pet njemačkih kupova, nakon čega je Martinez (33) otišao u Katar.

Sada je u intervjuu s youtuberom Mostopapijem, poznatim po videima u kojima govori o kontroverznim temama, otkrio pikanterije iz svlačionice Bayerna. Mostopapi je u svom stilu išao u glavu: "Igrao si s puno nogometaša. Zanima me tko od njih ima najveći penis."

Martinez je prvo izbjegavao odgovor, govoreći o "obojenim ljudima" i dodajući "ali ja sam sve samo ne rasist", ali Mostopapi, i sam tamnoput, inzistirao je pa je Martinez pokleknuo: "Imao sam puno crnih suigrača, posebno u Bayernu, i ako već moram izdvojiti jednog po tom kriteriju, onda je to Renato, koji sada igra u Francuskoj. Ono što on ima je čudesno!"

Mislio je na Renata Sanchesa, koji se nije uspio nametnuti u Bayernu i od 2019. je u Lilleu. Mostopapi je zahtijevao detalje o Portugalčevoj obdarenosti, a Martinez je odgovorio: "Renatov penis bi trebalo izložiti! Ne znam ima li curu, ali ako je ima, trebalo bi žaliti tu jadnicu."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.