Bivši direktor Hajduka: Vulić laže, Atiemwen nikada nije bio ponuđen Hajduku

Foto: Igor Šoban / Pixsell

IYAYI ATIEMWEN, nigerijski krilni napadač Gorice, izveo je čudo u 14. minuti utakmice protiv Hajduka (1:1) u 13. kolu HNL-a.

Na centru je primio loptu, gurnuo je kroz noge Juriću, pa iskoristio Ismajlijevo ispadanje, a ni Lopez ga nije uspio uhvatiti. Ukupno je driblingom u trku prešao pet suparničkih igrača, ušao u kazneni prostor i zabio nemoćnom Blaževiću za vodstvo svoje momčadi. Gol možete pogledati ovdje

Atiemwenu (22), koji je hit-igrač ove sezone HNL-a, zgoditak Hajduku je već šesti gol od početka prvenstva, u kojem ima i četiri asistencije. Zabio je na sve četiri posljednje utakmice Gorice u HNL-u, a gol Hajduku mu je najljepši do sada.

Nakon utakmice, Hajdukov trener Zoran Vulić otkrio je kako je Atiemwen trebao igrati i zabijati za Hajduk: "Treba se nakloniti golu Gorice. Šteta, jer igrač kojem se danas klanjamo bio je prije godinu dana nuđen nama, a nismo ga uzeli. Gorica je iskoristila tu našu grešku."

Ali, Mario Branco, koji je bio sportski direktor Hajduka u vrijeme kada je navodno počinjen ovaj veliki propust, oštro demantira Vulića: 

"Taj igrač nikada nije bio ponuđen Hajduku, pa je očito da ga nikada nismo mogli ni odbiti. Došao je prošle zime u Goricu i odigrao protiv Hajduka II na Poljudu 45 minuta u drugom poluvremenu utakmice koju je Hajduk II pobijedio 4:1. Čudno je da se sada ljudi s odgovornošću brinu za stvari koje nisu istinite, i to iz prošlosti Hajduka, umjesto da se usredotoče na svoj posao i na poboljšanje ekipe koja je nažalost blizu zone ispadanja i zaslužuje puno više napora i kompetencije od svih. Čini se da je sada lako dobiti izgovore i neistinite alibije iz prošlosti kako bi se pokrilo očite prisutne slabosti", izjavio je Branco za Dalmatinski portal. 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.