FORMULA 1

Bivši F1 prvak opljačkan u Barceloni, na skuteru jurio za lopovima

Foto: Profimedia

BIVŠI svjetski prvak u Formuli 1, Nijemac Sebastian Vettel (34), bio je žrtva pljačke u Barceloni, nakon čega je na skuteru lovio razbojnike. Policija je potvrdila kako je četverostruki svjetski prvak u napadu prošao bez ozljeda, ali su mu razbojnici ukrali ruksak iz automobila.

Pljačka se dogodila u središtu Barcelone, ispred hotela u kojem je odsjeo tijekom utrke VN Barcelone ovoga vikenda. Španjolski mediji navode kako je Vettel ostavio otvoren prozor na svom automobilu, što su prevaranti iskoristili i ukrali su mu ruksak.    

Međutim, Nijemac je na električnom skuteru krenuo u lov za razbojnicima nakon što je uspio odrediti lokaciju ukradenog ruksaka pomoću slušalica koje su bile u njemu. Slušalice je pronašao odbačene, a pretpostavlja se da su pljačkaši shvatili da bi im se zbog njih moglo ući u trag.

Lokalni mediji navode da je policija otvorila istragu nakon što je Vettel prijavio zločin. Nijemac je u nedjelju osvojio 11. mjesto na VN Španjolske, a trenutačno je na 14. mjestu u ukupnom poretku svjetskog prvenstva.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.