TRANSFERI

Bivši hrvatski reprezentativac preuzeo Antalyaspor: "Igrat ćemo ofenzivno"

Foto: Antalyaspor

IGOR TUDOR bio je ozbiljan kandidat za novog trenera turskog Antalyaspora nakon ostavke Bulenta Korkmaza. Međutim, 15. momčad turskog prvenstva preuzeo je bivši hrvatski reprezentativac Stjepan Tomas, kojem je to prvi samostalni posao u karijeri nakon što je do sada bio pomoćnik.

Tomas je ugovor potpisao na dvije i pol godine te ga čeka težak posao spasiti klub od ispadanja. Antalyaspor je do sada ostvario tri pobjede uz dva remija i šest poraza i ima bod više od opasne zone.

"Klub zaslužuje puno više. Potpisali smo ugovor na dvije i pol godine, što je dokaz da mi u klubu vjeruju. Radit ćemo zajedno i učiniti sve što možemo da podignemo Antalyaspor. Gledao sam mnoge utakmice kluba. Imamo dobre i iskusne igrače, ali i mlade nogometaše pune potencijala. Želim da igramo ofenzivni nogomet i vjerujem da Antalyaspor to može jer posjeduje takve igrače. Cilj nam je ostvariti što više pobjeda, ali idemo utakmicu po utakmicu. Prvo igramo protiv Goztepea i idemo na tri boda", rekao je Tomas na predstavljanju. 

Tomas, koji je za reprezentaciju Hrvatske odigrao 49 utakmica, veći dio igračke karijere proveo je u Turskoj, gdje je igrao za Fenerbahce, Galatasaray, Gaziantepspor i Bucaspor. 

Rezultati by SofaScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.