EUROPA LIGA

Bivši hrvatski reprezentativac upozorio je Ruse na tri Dinamova igrača

Foto: EPA

RUSKI Krasnodar večeras od 18:55 dočekuje Dinamo u utakmici šesnaestine finala Europa lige, a ruski mediji su za najavu tog susreta kontaktirali Tomislava Dujmovića.

Bivši hrvatski reprezentativac je sedam godina igrao u Rusiji, a kao veznjak je nastupao za Amkar Perm, Lokomotiv Moskvu i Dinamo Moskvu. 

''Krasnodar je bitno drugačiji od CSKA s puno jačim napadom. Dinamova je prednost što ima kontinuitet natjecateljskih utakmica, dok je Krasnodar igrao samo prijateljske, nitko ne zna u kakvoj su točno formi", rekao je Dujmović za ruski Sport Express.

Istaknuo Petkovića, Majera i Ademija

Dujmović je kao najopasnijeg igrača ruske momčadi istaknuo švedskog reprezentativca Marcusa Berga, a kao prijetnje je naglasio još iskusne Cabellu i Villenu. Onda se osvrnuo i na to tko je najopasniji kod Dinama. 

"Obratite pažnju na napadača Brunu Petkovića. On je glavni napadač Dinama i Hrvatske, uvijek je motiviran u velikih utakmicama. Treba spomenuti i Lovru Majera, mladog nogometaša koji je strašno inteligentan, ima sjajnu lijevu nogu i zadnji pas. Tu je i Arijan Ademi, najiskusniji igrač ekipe i kapetan koji uvijek u bitnim utakmicama napada i zabija golove", rekao je Dujmović. 

Na kraju je Dujmović dao i svoju prognozu prve utakmice, rekao je da postoji 55% šanse da će slaviti Modri zbog toga što Krasnodar još uvijek nije započeo sezonu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.