Bivši igrač Dinama igra sjajno u Grčkoj. Pogledajte njegov krasan pogodak

Foto: EPA

HRVATSKI nogometaš i bivši igrač Dinama Neven Đurasek (25) postigao je svoj prvi pogodak u grčkoj ligi. Đurasek se prošloga ljeta pridružio momčadi Arisa, a prošle sezone igrao je za Šahtar koji ga je 2022. godine iznenađujuće otkupio od Dinama za 800.000 eura. U tome je veliku ulogu sigurno imao tadašnji trener momčadi iz Donjecka Igor Jovičević. On ga je prethodno vodio i u Dnipro-1 te u mlađim uzrastima Dinama.

Đurasek je u 19. minuti utakmice zabio lijep pogodak s vrha kaznenog prostora za vodstvo Arisa na gostovanju protiv Panetolikosa, a njegova je momčad na kraju slavila 4:0. Hrvatski veznjak igrao je do 56. minute. Aris se nalazi na odličnom petom mjestu s 30 osvojenih bodova nakon 18 odigranih utakmica.

Đurasek se odlično snašao u Grčkoj te je do sada skupio 18 nastupa, a prethodno je zabio jedan pogodak u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu protiv Dinama iz Kijeva. Za Aris nastupa i Domagoj Pavičić (29), bivši igrač Dinama i Rijeke, koji se nije baš nametnuo, pa ove sezone ima samo dva nastupa u ligi.

KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ POGODAK NEVENA ĐURASEKA