Bivši igrač Hajduka potpisao za grčkog velikana

Foto: Ivo Cagalj PIXSELL

BIVŠI igrač Hajduka i krilni napadač Ivan Brnić (21) prešao je u redove grčkog velikana Olympiakosa, a transfer je službeno potvrđen i na Olympiakosovim internetskim stranicama. Odšteta je navodno milijun i pol eura, a Brnić je po Transfermarktu procijenjen na 800 tisuća eura.

"Bila je ovo prekrasna godina dana u Mariboru. Žao mi je što je završila porazom od Fenerbahčea, ali to je život i to je nogomet. Bio sam jako sretan i zadovoljan ovdje. Jako sam napredovao po pitanju treninga i mentaliteta, moja igra je sazrela. Maribor je bio drugi dom za mene. Žao mi je jedino što nismo osvojili trofej iako smo imali šansu", rekao je Brnić.

Brnić je u Mariboru bio jedan od najbitnijih igrača u momčadi bivšeg trenera Dinama Damira Krznara. Prošle sezone nastupio je u 46 utakmica, zabio osam pogodaka i podijelio 13 asistencija. Ovu je sezonu otvorio sjajno, u utakmicama kvalifikacija za Konferencijsku ligu dva pogotka je zabio, a jedan namjestio.

Karijeru je započeo u Hajduku, s kojim je raskinuo ugovor prije dvije godine. Odigrao je 12 utakmica za prvu momčad splitskog kluba, ali nije zabio nijedan pogodak. Ima ukupno 29 nastupa za mlađe kategorije hrvatske reprezentacije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.