Bivši igrač Hajduka potpisao za Valladolid. Uskoro će i drugi?

Screenshot: YouTube/Valladolid

STANKO JURIĆ (27) potpisao je trogodišnji ugovor s novim španjolskim prvoligašem Real Valladolidom, izvijestio je klub u srijedu. Hrvatski defenzivni vezni igrač protekle je sezone kao nogometaš talijanske Parme igrao na posudbi u Valladolidu upisavši 37 nastupa u drugoj španjolskoj ligi. Valladolid je ušao u prvu ligu te je iskoristio mogućnost otkupa njegovog ugovora od Parme.

Valladolid nije objavio koliko je platio Parmi. Vodeća momčad druge talijanske lige također nije objavila vrijednost transfera. Jurićeva cijena kreće se oko 2 milijuna eura, dvostruko više nego prije godinu dana, prema Transfermarktu.

Ostaje i Biuk?

Nekadašnji igrač Dugopolja i splitskog Hajduka prošle sezone zabio je dva gola i upisao pet asistencija. Domaći navijači izabrali su ga za najistaknutijeg igrača u studenom i prosincu. Valladolid, čiji je vlasnik Ronaldo Nazario, vratio se u Primeru nakon godinu dana izbivanja. Ronaldo je nedavno rekao da razmišlja o prodaji kluba, ali da još ništa nije odlučio.

U siječnju je na posudbu došao mladi hrvatski reprezentativac Stipe Biuk (21) iz američkog prvoligaša Los Angelesa. Valladolid sada ima opciju otkupa njegovog ugovora. Biuk, nekadašnji krilni napadač Hajduka, sudjelovao je u 11 utakmica, pri čemu je jednom asistirao za gol.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.