ZANIMLJIVOSTI

Bivši igrač Seville i Porta otkrio da je pobijedio rak

Screenshot: Twitter

BRANIČ Meksika i Monterreya Miguel Layun je objavom na svom Twitter profilu otkrio u posljednje vrijeme nije mogao nastupati za svoju reprezentaciju zato što je morao operirati tumor. 

Layun je ranije medijima kao razlog izostanka s reprezentativne akcije naveo bubrežnu infekciju, ali sada je otkrio sve detalje borbe kroz koju je prošao. 

Prije nekoliko tjedana sa suprugom je otišao kod liječnika na redovnu kontrolu, a onda su uočili "malo iznenađenje", kako u videu Layun naziva tumor za koji su liječnici isprva mislili da je samo cista. 

"Nisu bili sigurni radi li se o cisti pa smo odradili još neke pretrage koje su dokazale da se radi o tumoru", rekao je Layun u videu bez isticanja detalja pa dodao: 

"Kad su mi rekli da imam tumor i da bi mogao biti rak, nisam bio svjestan o čemu se radi. Bio je maligni tumor, tu govorimo o raku. Uklonjen je i sada napokon mogu reći da sam se izliječio."

Layun je karijeru započeo u Querétarou pa je nakon nekoliko sezona u Club Tijuani i Tiburones Rojosu završio u Atalanti. Nakon toga je nanizao Granadu, Watford, Porto, Sevillu, Villarreal i konačno Monterrey u kojem je i danas. Za Meksiko je nastupio 70 puta i postigao šest golova. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.