ZANIMLJIVOSTI SPORT

Bivši igrač: Spasio sam kultnog golmana od kokaina i srpskih ćevap-narkodilera

Australski Hrvat izgubio je 40 milijuna funti, a suigrač ga je spasio od ćevap dilera

MARK BOSNICH spada u redove golmanskih ikona. Bivši reprezentativac Australije podrijetlom iz Hrvatske branio je u engleskoj Premier ligi skoro 15 godina.

Bio je u Manchester Unitedu i Chelseaju, ali je najbolje upamćen po periodu u Aston Villi, za koju je branio na čak 207 utakmica. Jedno vrijeme mu je suigrač bio i Saša Đani Ćurčić, bivši reprezentativac Jugoslavije koji je godinama igrao u jednoj od najboljih liga na svijetu, u kojoj je ostvario bolji učinak nego gotovo bilo koji srpski igrač u povijesti.

U razgovoru za podcast Sportligt pojasnio je kako je spasio suigrača Bosnicha koji se u jednom trenutku našao u paklu droge, a za sve je kriva, tvrdi Ćurčić, jedna žena.

"Jao, što je on prošao... Njegovi roditelji su me zvali da ga izvučem iz Londona i pošaljem u Sydney. Uhvatila ga ona Londonka Sophie Anderton, nije to kao ove naše Beograđanke manekenke. To te izjede živog! Pet milijuna funti mu otišlo na penthouse, ona mu je to namjestila... Žao mi dečka, dobar dečko, što ti je život", rekao je Đani.

Nastavio je: "Nazvali su me njegovi roditelji i nađem ga u apartmanu u Londonu u teškoj depresiji. Kaže on meni: 'Vidi, ja sam tebe nekada čuvao u Aston Villi, ti si bio problematičan a sad ti mene čuvaš.' Ja mu kažem 'Mark, moraš se podići.' Uhvatili ga oni srpski ćevap-narkodileri pod svoje, morao sam ih rastjerati, dići čovjeka. On samo o Sophiji Anderton misli, gleda neke reality programe... Opasna je ona, opasna zavodnica. Naježio sam se, otišlo mu je preko 40 milijuna funti."

Bosnich je i za vrijeme karijere imao ekscesa. Devet mjeseci bio je suspendiran jer je u Chelseaju bio pozitivan na kokain, a s 30 godina se odlučio vratiti u rodnu Australiju. Danas radi kao sportski komentator.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.